Egy kis tudás

Lufi típusok

Latex, fólia, Bubbles

A lufik méretét Inch-ben határozzuk meg. 1" (Inch) = 2,54cm

Latex lufik esetében a méret a felfújt léggömb legszélesebb pontján lévő átmérőt jelenti

Fólia lufik esestében a méret a fújatlan léggömb átmérőjére értendő.

Mit jelent, hogy egy Latex léggömb környezetbarát? Anyaga 100% latex, nem tartalmaz műanyagot, és annyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfalevél.

Mennyi ideig lebeg egy Latex léggömb? Megfelelő körülmények között 14-16 órát.

Mennyi ideig lebeg egy tartósító zselével ellátott Latex léggömb? Megfelelő körülmények között 3-4 napig.

A tartósító zselé egészségre nem ártalmas.

Mennyi ideig világít a led? 2-3 napig. A lebegési idő szintén 2-3 nap.

Mennyi ideig lebeg egy Fólia léggömb? Megfelelő körülmények között kb. 1 hétig.

Mennyi ideig lebeg egy Bubbles léggömb? Megfelelő körülmények között 2-4 hétig.

Hogyan történik a léggömbök szállítása? 80 darab léggömböt felfújva szállítunk. Ennél nagyobb mennyiséget a helyszínen töltünk meg héliummal, az általunk szállított palack segítségével.

Mennyivel előbb érdemes megrendelést leadni? Amilyen hamar csak lehet, de legalább 3-4 nappal a szállítás napja előtt. Minél rövidebb az idő, annál nagyobb esélye van annak, hogy az adott napon már foglaltak vagyunk, vagy a rendelni kívánt léggömb esetleg éppen nincs raktáron.

Hogyan tudok fizetni? Előreutalással, vagy a helyszínen készpénzben. Megrendelést 25% előleg kifizetése esetén tudunk rögzíteni.

Mi az a lufiposta? A vendégek egy előre felbélyegzett képeslapra írják jókívánságaikat, üzeneteiket, vicces felajánlásaikat, melyeket héliumos lufik segítségével engednek a levegőbe.

Mekkora súlyt képes felemelni egy héliummal töltött lufi? Egy 30cm-es lufi nagyjából 5 gramm súlyt tud felemelni. Ez lehet LED vagy képeslap. Együtt a kettő már nem lehetséges.

 Mi az a lufifelengedés? Rendkívül látványos eleme esküvőnek, ballagásnak, rendezvénynek, vagy bármilyen különleges alkalomnak.

Hogyan tudok luficsokrot küldeni? Személyes üzeneteddel vagy akár inkognitóban is küldheted :) Csak megrendeled, kifizeted, mi pedig kézbesítjük az általad megadott személynek.

Mikorra kérhetem a kézbesítést? Budapest területén belül akár percre pontosan lehetséges a kézbesítés. Budapest területén kívül - mivel futárszolgálattal küldjük a csomagot - csak napra pontosan tudunk teljesíteni. Fix időpont megadására ilyen esetben sajnos nincs lehetősége.

Qualatex lufi színek:

Qualatex léggömbjeinket az alábbiak szerint csoportosítjuk:

Standard - alapszínek

Fashion - divatszínek

Jewel - áttetsző ékszerszínek

Pearl - gyöngyház színek

Chrome  - fényes metál színek