Léggömbök és környezetünk

A léggömbök és a környezetünk – hasznos útmutató

A léggömbök okozta öröm

A léggömböket az egész világon kedvelik. Mindegy milyen eseményre készül, van rá megfelelő léggömbünk – akár díszítésként, érzelmek kifejezésére, oktatási célból vagy mulatságként, a léggömbök vonzzák a figyelmet és segítenek áttörni a nyelvi korlátokat.

Egyszerű és hatásos, a legkülönbözőbb árnyalatú, formájú és méretű léggömböt használhatja arra, hogy színt és vidámságot vigyen a bulik, esküvők vagy ünnepségek széles körébe, jótékonysági, vállalati és szervezeti eseményekbe minden egyes nap. A léggömbök felhasználhatók népszerűsítő tudományos kísérletekben, és a játékokban hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez.

A léggömbök és a környezet

Kérjük, segítsen, hogy továbbra is a vidámságot és a léggömbök felelősségteljes használatát terjesszük.

Kövesse az alább található irányelveinket és ne felejtse; a szabadba engedett léggömbök szükségtelen szemetet jelentenek. Kérjük, segítse környezetünk védelmét azzal, hogy soha nem engedi el a héliummal töltött léggömböket és mindig felelősen semmisíti meg a léggömböt, a kiegészítőket és azok csomagoló anyagát.

Azt javasoljuk, hogy a léggömböket mindig pukassza ki, mielőtt az előírások szerint megsemmisíti őket.

Ne engedje el – használjon súlyt!

Ne eressze el a héliummal töltött léggömböt a szabadban – minden egyes héliummal töltött léggömböt kössön súlyhoz! Mindig felelősségteljesen dobja ki a léggömböt.

Felügyelje a 8 év alatti gyermekeket!

A felfújatlan vagy kipukkadt léggömbök fulladási veszéllyel járnak – kérjük, mindig felügyelje a kisgyermekeket!

CE jelzésű terméket vásároljon!

Ezeket a termékeket magas szintű európai gyártási és bevizsgálási szabványok szerint állítják elő.

Biztonságosan fújja fel!

A sérülési veszély kiküszöbölése érdekében mindig használja a pumpát és soha ne lélegezze be a héliumot.

Ismerje fel a latexallergiát!

A természetes latexgumiból készített léggömbök a latexallergiás egyénekben reakciót válthatnak ki. Figyelje a tünetek megjelenését, és ha kell, kérjen segítséget.

Felelősségteljesen semmisítse meg a léggömböket!

Reméljük, a léggömb vásárlása örömet okoz önnek. Amikor már nincs szüksége a léggömbre, ne felejtse el egyszerűen egy ollóval levágni a léggömb végét, mielőtt egy szemetes konténerbe teszi.